MENU

Informatie rondom de sluiting van onze scholen

Informatie rondom de sluiting van onze scholen

Beste leerling, ouder(s)/verzorger(s), 

Zondag 15 maart zijn door de ministers Slob en Bruins en het RIVM nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te perken. Eén van de maatregelen is het sluiten van scholen tot en met 6 april. Vechtdal College hanteert de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dit betekent dat er op de scholen geen les meer wordt gegeven.

 

Wat betekent dit voor het onderwijs van uw kind? 

1. Vanaf maandag 16 maart komen leerlingen niet naar school. 

2. Kinderen van ouders die werkzaam zijn in cruciale beroepen die geen opvang voor hun kinderen kunnen organiseren, zijn welkom op school. 

3. Van maandag 16 t/m woensdag 18 maart bereiden we het online onderwijs of in een andere vorm (afstandsleren) voor. Tot die tijd kan uw zoon/dochter verder werken op basis van de informatie in Magister. In deze periode bekijken we ook de studievoortgang. 

4. Leerlingen worden uiterlijk woensdag 18 maart 16.00 uur geïnformeerd over de manier waarop het onderwijs met ingang van donderdag 19 maart vorm krijgt. 

5. Stages gaan vooralsnog door, tenzij de instellingen/bedrijven en ouders of het onderwijs anders bepalen. 

6. De (school-)examens gaan de komende dagen niet door, nadere informatie volgt. De verwachting is dat hierover de komende dagen meer duidelijkheid volgt vanuit de landelijke overheid. 

7. Deze aanpassingen in ons onderwijs gelden t/m 6 april.

 

Gebouwen open, beperkt toegankelijk 

Onze gebouwen blijven open, maar zijn beperkt toegankelijk. 

 

Vragen? 

Kijk voor meer informatie over wat het coronavirus betekent voor Landstede Groep op www.landstedegroep.nl/coronavirus Houd ook vooral uw eigen gezondheid, die van uw kind en die van de mensen om u heen goed in de gaten.