MENU

Voorlichting

Om ouders en kinderen te voorzien van informatie over onze school, organiseren we een reeks voorlichtingsavonden in november en december. Basisscholen die vallen onder het bestuur van Chrono en een aantal zelfstandige basisscholen krijgen informatie via de mail. Deze basisscholen brengen vervolgens de ouders hiervan op de hoogte. 

Wilt u meer informatie over onze school of ons onderwijs? Neemt u dan contact op met Johan de Ruiter (j.druiter@vechtdalcollege.nl / 0523-281428).


De eerste volgende voorlichtingsavond staat gepland op 16 november 2021, vanaf 19.30 uur.

Leerlingen en hun talenten staan centraal. Kom samen met jouw zoon of dochter naar onze informatieavond en ontdek alles wat je over onze school wilt weten!


  

GEObattle

In 2021 organiseert het Vechtdal College Hardenberg voor de derde keer de GEObattle, een wedstrijd voor leerlingen van groep 8 waarin de aardrijkskundige kennis en vaardigheden centraal staan.

De GEObattle bestaat uit twee onderdelen. Er is een ontwerpwedstrijd waarin het team een creatieve oplossing bedenkt voor een actueel ruimtelijk probleem. Daarnaast krijgen de teams vijf aardrijkskundige opdrachten (battles). Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren. Het beste team wint een geweldige prijs voor de hele klas! Maar er zijn nog ook twee andere prijzen te winnen.

Geïnteresseerde en gemotiveerde leerlingen van groep kunnen zich via hun basisschool aanmelden.

Er kunnen maximaal 25 teams meedoen. De teams worden geplaatst op volgorde van inschrijving. Een team bestaat uit vier leerlingen. Tijdens de GEObattle worden de team begeleid door leerlingen van onze school. Ook de GEObattles worden begeleid door leerlingen en docenten van het Vechtdal College.