MENU

Lessencarrousel

Van maandag 13 januari t/m donderdag 16 januari 2020 organiseert het Vechtdal College een lessencarrousel voor de leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs. Tijdens deze lessen kunnen de leerlingen kennis maken met de school en ervaren wat onze school allemaal te bieden heeft.

 

Met de Chronoscholen en basisscholen De Fontein (Lutten), De Wiekslag (Bruchterveld), Windesheim (Sibculo) en De Wegwijzer (Schuinesloot) worden afspraken gemaakt via de groepsleerkrachten. Zij brengen de leerlingen en de ouders op de hoogte wanneer hun groep de lessencarrousel gaat volgen.

 

Voor de overige scholen in en om Hardenberg is er de mogelijkheid om als ouders/verzorgers uw zoon of dochter op te geven voor de woensdagmiddag 15 januari 2020 via de e-mail.

 

Bij de opgave graag vermelden de naam van uw zoon of dochter, van welke school hij of zij komt en welk niveau waarschijnlijk geadviseerd wordt. Dat laatste heeft namelijk te maken met het programma. Voor de basis- en kaderleerlingen bieden we meer praktisch gerichte lessen aan, voor de TL, TL/H, HAVO en VWO-leerlingen meer de theoretische vakken. Bij een voorlopig advies K/TL maakt u als ouder de keuze: Kader (praktijklessen) of TL (meer theoretische lessen).

 

In het kort:

 

Lessencarrousel Vechtdal College

 

Wanneer:                   woensdagmiddag 15 januari 2020

 

Tijd:                            13:00-15:30 uur

 

Aanwezig:                  12:45 uur (melden bij de hoofdingang van de school)

 

Aanmelden via:         j.druiter@vechtdalcollege.nl

 

De leerlingen hoeven verder niets mee te nemen. Voor een drankje wordt gezorgd.

 

Opgeven kan tot dinsdag 14 januari 12:30 uur.

 

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Johan de Ruiter.

E-mail:            j.druiter@vechtdalcollege.nl

Telefoon:        0523-281428